Здравейте маняци! 
Гледам обяви за алфи 145 1999-2000г с екстри (климатик,ел. пакет и др) и са м/у 3500 и 4000 лв цените горе долу за тези дето хващат око.
Та се чудя дали си заслучават, мисля да си взимам кола след 2-3 месеца и съм се спрял на алфа 145 за сега! Струва ми се най-добре за тези пари по-нова кола не може май да се намери, още повече с екстри ( може би само фиат браво нещо от сорта)!
Ако някой знае инфо за колата да пише!
Например дали дават често проблеми, какво се чупи най-често в алфа 145, дали вървят двигателите 1,4, 1,4/16V и 1,6 ( разлитните модефикации) дали харчат много?
Колко струват ако се развалят основните части, например:
-бензинова помпа
-амортесиори
-лагери
-биалетки
-накладки/спирачни дискове
-съединител (важна и скъпа част във всеки автомобил, струва м/у 200 и 250 лв май за различните модели)
-носачи
Това се сещам в момента, ако някой се сеща още да допълни!
А гордите собственици да пишат в темата мнения, впечетления и отзиви!!!
Айде готина седмица на всички от мене!!!

Гледам обяви за алфи 145 1999-2000г с екстри (климатик,ел. пакет и др) и са м/у 3500 и 4000 лв цените горе долу за тези дето хващат око.
Та се чудя дали си заслучават, мисля да си взимам кола след 2-3 месеца и съм се спрял на алфа 145 за сега! Струва ми се най-добре за тези пари по-нова кола не може май да се намери, още повече с екстри ( може би само фиат браво нещо от сорта)!
Ако някой знае инфо за колата да пише!
Например дали дават често проблеми, какво се чупи най-често в алфа 145, дали вървят двигателите 1,4, 1,4/16V и 1,6 ( разлитните модефикации) дали харчат много?
Колко струват ако се развалят основните части, например:
-бензинова помпа
-амортесиори
-лагери
-биалетки
-накладки/спирачни дискове
-съединител (важна и скъпа част във всеки автомобил, струва м/у 200 и 250 лв май за различните модели)
-носачи
Това се сещам в момента, ако някой се сеща още да допълни!
А гордите собственици да пишат в темата мнения, впечетления и отзиви!!!
Айде готина седмица на всички от мене!!!
Comment